Vibrate Festival Christmas ConcertVibrate!Festival Christmas Concert
20 decembrie 2015, Salonul Cerchez al Muzeului Național Cotroceni

Concert susținut de pianista Diana IONESCU, violoncelistul Pau CODINA și violonistul Vlad MAISTOROVICI.

Eveniment organizat de Asociație pentru Muzică, Artă, și Cultură și Asociația Culturală Paul Constantinescu, în parteneriat cu Muzeul Național Cotroceni și Ambasada Regatului Spaniei în România și cu sprijinul Administrației Prezidențiale – Departamentul Cultură, Culte, Centenar București. Evenimentul s-a bucurat de patronajul Ambasadei Republicii Italiene în România.

 

 

 

Lansarea calendarului Leontina Văduva 30Lansarea calendarului 2016 Leontina Văduva 30

19 decembrie 2015, Sala Teatrelli – sediul creart

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București și a avut ca invitați pe Leontina VĂDUVA – soprană, Alice Năstase BUCIUTA – director Revista Tango – Marea Dragoste, Claudia POPA – director creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București și Alina PAVALACHE – pianistă.

 

 

 

 

Tribute to Jancy Korossy – Seară de jazz cu Ramona Horvath Tri

Tribute to Jancy Korossy – Seară de jazz cu Ramona Horvath Trio (Franța/România)

10 octombrie 2015, Ateneul Român

Concertul de jazz a reunit 3 muzicieni: Nicolas Rageau – contrabas, Frederic Sicart – baterie și Ramona Horvath – pian.

Eveniment organizat în parteneriat cu Filarmonica George Enescu și sub patronajul Ambasadei Republicii Franceze în România și a Institutului Francez din București.

 

 

 

Recital omagial ENESCU 60 la Ateneul Român organizat, în parteneriat cu Filarmonica George Enescu, CreArt – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Primăriei Municipiului București și Muzeul Național George Enescu, pentru a omagia personalitatea și memoria marelui violonist, compozitor și dirijor George Enescu cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la trecerea sa în eternitate. Recitalul susținut de soprana Leontina VĂDUVA, mezzosoprana Viorica CORTEZ, baritonul Florin ESTEFAN, violonistul Vlad MAISTOROVICI, pianista Alina PAVALACHE și prezentat de jurnalistul Marius CONSTANTINESCU, a marcat Ziua Internațională a Muzicii (1 octombrie 1975) și a deschis stagiunea camerală a Filarmonicii George Enescu (Ateneul Român, 30 septembrie 2015).

 

 

„SUFLET ÎN CULORI” Concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism (ediția a II-a) organizat în parteneriat cu Asociatia Help Autism, Centrul InfoEuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Societatea Română de Radiodifuziune. Concertul a fost susținut de violonistul Remus AZOIȚEI și pianistele Mara DOBRESCU și Diana IONESCU (Sala Radio, 29 martie 2015).

 

 

Lansarea pe piață a albumului Verdi-Wagner: Corespondențe. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Librăria Humanitas de la Cișmigiu și a avut ca invitați pe soprana Leontina VĂDUVA, jurnalistul și realizatorul TV Marius CONSTANTINESCU și producătorul muzical Ioana DRĂGULINESCU (Librăria Humanitas de la Cișmigiu, 22 decembrie 2014).

 

 

Seara omagială Jancy Korossy la Opera Maghiară din Cluj, eveniment organizat în parteneriat cu Opera Maghiară din Cluj și Primăria și Consiliul Județean Cluj-Napoca, cu ocazia acordării post-mortem a titlului de Cetățean de onoare al Municipiului Cluj-Napoca. Concertul a fost susținut de Ramona Horvat Trio din Franța (Opera Maghiară din Cluj, 20 decembrie 2014).

 

 

Gala Aniversară Viorica Cortez și Prietenii organizată în parteneriat cu Societatea Româna de Radiodifuziune și CreArt – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Primăriei Municipiului București, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la debutul pe scena internațională a mezzosopranei Viorica CORTEZ. Concertul a fost susținut de mezzosoprana Viorica CORTEZ, soprana Leontina VĂDUVA, tenorul Călin BRĂTESCU, baritonul Florin ESTEFAN și violonistul Remus AZOIȚEI, acompaniați de Orchestra Națională Radio sub bagheta dirijorului Tiberiu SOARE (Sala Radio, 10 octombrie 2014).

 

 

Recital extraordinar susținut de violonistul italian Uto UGHI (elevul marelui violonist, dirijor și compozitor George Enescu) și de pianistul italian Bruno CANINO cu ocazia Președenției Italiene a Consiliului Uniunii Europene și a Zilei Internaționale a Muzicii. Eveniment organizat în parteneriat cu Ambasada Italiei în România și Filarmonica George Enescu (Ateneul Român, 1 octombrie 2014).

 

 

„SUFLET ÎN CULORI” Concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism organizat în parteneriat cu Asociatia Help Autism, Centrul InfoEuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Societatea Română de Radiodifuziune. Concertul a fost susținut de soprana Rodica VICĂ, tenorul Ștefan POP, violonistul Vlad MAISTOROVICI și pianistul Ștefan DONIGA. Eveniment prezentat de actrița Manuela HĂRĂBOR și jurnalistul Marius CONSTANTINESCU (Sala Radio, 3 aprilie 2014).

 

 

Recitalul omagial Verdi-Wagner: Corespondențe organizat în parteneriat cu Filarmonica George Enescu și sub patronajul Ambasadei Republicii Italiei în România. Recitalul a fost susținut de soprana Leontina VĂDUVA, actrița Medeea MARINESCU, pianistul Masakatsu NAKANO şi prezentatorul Marius CONSTANTINESCU (Ateneul Român, 27 octombrie 2013).

 

 

Lansarea volumului CORTEZ de Marius CONSTANTINESCU în cadrul Festivalului Internațional George Enescu. La eveniment au luat parte: mezzosoprana Viorica CORTEZ, criticul Dan C. MIHĂILESCU, Marius CONSTANTINESCU, autorul volumului și Mihai STAN, președintele Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură (Artmark, 18 septembrie 2013).