„Am fost – încă din primul an al ființării ei – încântată de felul în care Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură s-a propus în spațiul cultural românesc și a trecut puntea fragilă a susținerii valorilor Muzicii clasice. Mi-au plăcut dimensiunile internaționale ale proiectelor ei. Zborul înalt al ideilor lui Mihai Stan – inițiatorul și Președintele asociației – varietatea, contrapunerea și generozitatea evenimentelor organizate de el. De aceea, când am fost invitată să mă alătur cu propriul meu proiect, Seratele muzicale OPERA FANtastica, m-am simțit, deopotrivă onorată și fericită. Iar când am început să lucrăm efectiv împreună, neașteptat de protejată: Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură dovedindu-se, nu numai un garant al seriozității și profesionalismului, ci și garantul respectului față de partenerul de proiect. Este rar și mult să găsești un astfel de susținător în spațiul nostru cultural. Și pentru acest fapt, ofer la rândul meu Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură, cel mai adânc respect…”
Luminița ARVUNESCU

muzicolog, realizator Radio România

„Într-o societate românească actualmente în pierdere de identitate, în care cultura este din ce în ce mai marginalizată și sacrificată, activitatea unui organism precum Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură nu este numai binevenită, cât mai degrabă vitală. Această Asociație ne ajută să ne arătăm nouă înșine, dar și lumii întregi, ce are România mai bun: cultură, artă, artiști, idei libere și excelență interpretativă. Sunt onorat să fiu conectat la o astfel de inițiativă.”
Remus AZOIȚEI

violonist

„Apariția unei noi asociații care dorește să promoveze arta de calitate nu poate să aducă decât beneficii, atât artiștilor, cât și culturii românești în sine. Sunt sigur că Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură va reuși să răzbată cu succes în arta românească prin proiecte ambițioase și profesionist realizate – punându-și astfel amprenta asupra viitorului culturii.”
Gabriel BEBEȘELEA

dirijor

„Rolul Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură este de o importanță capitală în peisajul cultural al României. Marele Winston Churchill, când în timpul războiului i s-a sugerat să taie din bugetul culturii în favoarea apărării, a răspuns într-un mod scurt și cutremurător: Păi atunci pentru ce ne luptăm, dacă nu pentru cultură?”
Clara CERNAT

violonistă

„În fiecare zi, chiar și o privire sumară e suficientă pentru a vedea cum derizoriul hăpăie nonșalant și brutal din ceea ce ne oferea, unora, un pic din sentimentul normalității: cultura. Frumosul, provocatorul, interesantul. Bogăție, reper, stare. Rost, noimă, ștaif. Eleganță, identitate, unicitate. Înșir cuvinte sonore, pe care traficul nemăsurat și fără direcție le-a golit de sens și le-a transformat în litere unele lângă altele, stoarse de putere. Dar, chiar și așa, mai suntem câțiva care credem în ele. Unii cu sincope, alții cu o forță mereu regenerată. Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură reprezintă o garanție a recuperării normalității. Îi doresc să creeze frumos, să vorbească provocator, să caute interesul. Să fie bogată în idei, să instaureze repere, să genereze stări. Să readucă rostul, cu noimă coerentă și să se prezinte cu ștaif. Să semneze elegant și să nu-și uite nicio clipă identitatea. Unică.”
Marius CONSTANTINESCU

jurnalist – realizator TV

„Cu mare bucurie salut apariția Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură. Experiența atâtor decenii de carieră în toată lumea mi-a arătat că, întotdeauna inițiativele private fac ca viața culturală a unui oraș, a unei țări, a unui spațiu, să vibreze și să se transforme neîncetat. Sper că Bucureștiul și România vor avea parte de evenimente pe măsura unei tradiții care este recunoscută peste tot în lume. Am încredere în Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură pentru că sufletul ei e unul tânăr, proaspăt, în stare să mute munții din loc. Din tinerețea unor asemenea oameni îmi hrănesc și eu … tinerețea mea. Vă doresc succes fără margini!”
Viorica CORTEZ

mezzosoprană

„Cu Mihai ne-am cunoscut la Veneția în urmă cu vreo zece ani, în contextul în care coordona concertul-eveniment al bunului meu prieten Ștefan Pop, la Teatro La Fenice. De la început am fost plăcut impresionat de prezența mereu ageră, de atitudinea tenace cu care Mihai gestiona toată organizarea evenimentului, dar și de grija cu care am fost tratați, ca oaspeți. Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, pe care Mihai a înființat-o, este exemplul cel mai frumos al dăruirii unui om care a înțeles că a trăi în slujba artelor este sinonim cu sprijinirea aproapelui. De aceea, invitația pe care am primit-o pentru concertul caritabil, organizat în luna martie a anului trecut, a fost pentru mine o mare bucurie. A fost, practic, ocazia de a fi o parte activă în lumea binelui pe care Mihai caută să-l facă mereu. A fost plăcerea de a mă reîntâlni cu vechi prieteni și foști colegi cu care să cântăm împreună și tot împreună să servim prin arta noastră strângerea de fonduri pentru asociația Help Autism. Îi doresc lui Mihai multă sănătate și putere în acțiunile pe care le desfășoară și aș fi și mai fericit să știu că este sprijinit de cât mai multă lume care înțelege că a face bine este simplu și înălțător.”
Vlad CROSMAN

bariton

„Felicit din tot sufletul Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, care a reușit să cucerească publicul prin minunatele concerte și acțiuni organizate întotdeauna într-un spirit de generozitate și excelență. Sunt fericită că am putut participa la concertul caritabil din data de 29 martie 2015 și urez viață cât mai lungă acestei minunate asociații”
Mara DOBRESCU

pianistă

“Mă simt fericită și mândră în același timp că fac parte din familia Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură... o asociație care prin "părintele" ei, inimosul, iubitorul de muzică și muzicieni, Mihai Stan .... distribuie cu multă generozitate bucurie, dragoste și mai ales muzică foarte bună! Viață lungă plină de evenimente cât mai frumoase, este urarea mea adresată Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură! Iar unicului Mihai Stan ... îi doresc să rămână același creator de evenimente speciale, veșnic îndrăgostit de muzică, adevărat promotor al artiștilor!”
Ramona HORVATH

pianistă de jazz

“Ca artist și cetățean francez, mi se pare superbă activitatea culturală a Asociației pentru Muzică Artă și Cultură. O structură bogată în proiecte și realizări artistice de nivel internațional. Varietatea și excelentul management fac ca proiectele asociației să fie apreciate și dincolo de granițele României. Fără muzică, viața ar fi o imensă eroare spunea Nietzsche. Liderii acestor proiecte știu acest lucru și luptă pentru ca frumusețea să invadeze lumea.”
Thierry HUILLET

pianist

„Atunci când ne lăsăm conduși de inimi prin viață, dăm naștere celor mai frumoase lucruri. Mulțumesc Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură pentru exemplul de iubire, devotament, profesionalism și credința în umanitate. La cât mai multe evenimente în cinste și lumenă.”
Andreea IFTIMESCU

mezzosoprană

„Colaborarea cu Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură a fost una dintre cele mai interesante, valoroase și plăcute colaborări profesionale pe care am avut onoarea să le am. Înființată la inițiativa plină de un neobosit entuziasm a fondatorului său, Mihai Stan, Asociația a devenit în timp nu numai un puternic susținător și promotor al artiștilor români și internaționali, dar și un mijloc prin care s-au realizat evenimente artistice și caritabile excepționale. Sunt atât în calitate de muzician, cât și de Director Artistic, profund recunoscătoare Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură pentru susținerea acordată Vibrate! Festival Brașov, încă de la prima sa ediție în anul 2015. De asemenea, prin evenimentele organizate, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură a reușit să creeze un mediu propice întâlnirilor artistice creative și pozitive.”
Diana IONESCU

pianistă – director artistic Vibrate!Festival

„Este o plăcere să colaborez cu Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, unde am găsit pasiune, profesionalism și viziune.”
Vlad MAISTOROVICI

violonist – director Vibrate!Festival

„Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură își propune să aducă aminte contemporanilor, mereu grăbiți, că numai prin artă simți că trăiești cu adevărat, cu toată ființa, atât a creatorului, cât și a celui care primește darul. Și că toate imaginile, nu numai ale operelor din muzee, dar și cele ale vieții zilnice se pot ridica la nivel artistic, bucurându-ne sufletele.”
Prof. Adina NANU

critic și istoric de artă

„Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură! Ce nume minunat! Profesionalism, pasiune și diversitate așa aș putea caracteriza menirea și acțiunea asociației cu care am avut plăcerea să colaborez de multe ori și la ale cărei evenimente am avut, de asemenea, plăcerea să asist. Teme frumoase, artiști minunați cu care am colaborat sau am avut plăcerea să-i întâlnesc. Organizare impecabilă, respect pentru spectatori și participanții activi. Fiecare detaliu este modelat și pus în acțiune de Mihai Stan ale cărui inițiative sunt pline de interes și suflet. Succese multe în toate viitoarele acțiuni îi doresc Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură și tututor celor care o animă și-i dau viață!”
Alina PAVALACHE

pianistă – director artistic Rencontres Musicales Enescu – Paris

„Muzică, artă și cultură: trei cuvinte magice care ascund în spatele lor oameni frumoși și dornici să împărtășească din preaplinul lor de frumos celorlalți. Mihai Stan și echipa sa reușesc un lucru rarism într-o lume guvernată de degringoladă: să fie constanți. Au proiecte muzicale și/sau culturale prin intermediul cărora promovază valorile românești oriunde în lume, dar în primul rând în România, iar aceste proiecte au continuitate, au crescut în calitate de la an la an. Pe Mihai Stan îl știu de dinainte de nașterea Bookhub.ro și m-am bucurat să îi fiu alături în orice demers cultural inițiat! E o onoare și o bucurie, în același timp, să știu că ne putem implica în astfel de proiecte de succes. Și le vom fi aproape celor de la Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură și de aici înainte!”
Nona RAPOTAN

jurnalist cultural – coordonator Bookhub.ro

„Am avut imensa bucurie să colaborez cu Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură în 2017, în cadrul întâlnirilor muzicale Opera FANtastica, inițiate și moderate de doamna Luminița Arvunescu. Este o asociație care organizează evenimente de cel mai înalt nivel, promovând artiștii și cultura cu respect, cu dragoste si cu clasă. O extraordinară inițiativă a domnului Mihai Stan pe care îl apreciez enorm și pe care îl aplaud pentru tot ceea ce face pentru arta și artiștii Români de pretutindeni.”
Laura TĂTULESCU

soprană

„Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură m-a readus acasă. Un artist liric, e adevărat, are în genele lui microbul călătorului și se regăsește acolo unde publicul vibrează și răspunde la arta lui. Că e la Paris, la New York, Toulouse sau Tokyo, Verdi, Massenet sau Rossini îi aduc aceeași emoție, iar aplauzele îi sunt aceeași hrană fără seamăn. Și totuși, cumva, simt un fior în plus, un zâmbet mai mult, un freamăt mai puternic atunci când le cânt celor care m-au auzit pentru prima dată, celor care m-au încurajat atunci când aveam nevoie mai mult decât orice de încrederea lor. Iată-mă din nou pe scena sacră a Ateneului, artista care sunt astăzi, într-una dintre cele mai dragi formule de recital, grație Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură. M-am întors acasă. A fost minunat. Vă doresc să ne convingeți pe cât mai mulți artiști români să o facem. Profesionalismul și pasiunea pe care le arătați sunt cea mai bună carte de vizită.”
Leontina VĂDUVA

soprană

„Într-o societate în care se pune din ce în ce mai puțin accentul pe frumos și artă, iar grijile cotidiene domină lumea contemporană, inițiativa Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură este mai mult decât binevenită, aducând un spirit proaspăt în peisajul artistic românesc”
Rodica VICĂ

soprană